CIT CAT BERSAMA KAUNSELOR : PUTRA APPRENTICE, Selangkah Ke Alam Pekerjaan | BAHAGIAN KAUNSELING UPM
» AKTIVITI » CIT CAT BERSAMA KAUNSELOR : PUTRA APPRENTICE, Selangkah ke Alam Pekerjaan

AKTIVITI

Tajuk Acara
CIT CAT BERSAMA KAUNSELOR : PUTRA APPRENTICE, Selangkah ke Alam Pekerjaan
Tarikh
08 Sep 2020 - 08 Sep 2020
Masa
12.00 - 01.00
Lokasi
Putra.fm
Ringkasan Acara
::: CIT CAT BERSAMA KAUNSELOR :::
Anda, pelajar tahun ke 3, tahun ke 4... Admin ada 5 soalan untuk anda. Boleh berkira-kira untuk jawab ya.... sebab ini tentang masa depan anda taw!
1. Sudah bersedia meninggalkan alam universiti?
2. Sudahkah anda bersedia menempuh dunia pekerjaan?
3. Anda ada rancangan untuk kerjaya anda?
4. Cukupkah ilmu di dada sebagai bekal menempuh temuduga?
5. Cukupkah ilmu kendiri sebagai bekal mengharung dunia pekerjaan yang kian mencabar?
Haaa... macam mana? Boleh jawab semua tak tu???
Jangan risau, @Mohamad Ashaari Awab akan bantu anda menjawab persoalan-persoalan di atas. Melalui Radio Putra.FM 90.7. En. Ashaari akan kongsikan tajuk Putra Apprentice: Selangkah ke Alam Pekerjaan. Banyak tips dan pesanan-pesanan bermakna untuk anda yang sedang berada di hujug pengajian yang akan mula melangkah kaki ke dunia pekerjaan. Jangan Lupa!
8 September 2020 (Selasa) jam 12 tengahari hingga 1 petang
Tukar tune radio, sedia telinga, ready take note poin-poin penting ya! Esok taw!!!!
#bolehulangtengokdiFBradioputra
#bkupmberbakti