BUAL BICARA PAKAR : MENGURUS KEMURUNGAN, KEBIMBANGAN DAN STRES. IMPAKNYA KEPADA DIRI DAN KELUARGA | BAHAGIAN KAUNSELING UPM
» AKTIVITI »

Tajuk Acara
Tarikh
09 Oct 2019 - 09 Oct 2019
Masa
AUDITORIUM BKUPM
Ringkasan Acara
Bicara santai bersama Pakar Kaunseling dari Hospital Rehabilitasi Cheras! Seringkali isu-isu kesihatan mental menjengah di laman sosial, di dada-dada akhbar tempatan dan antarabangsa. KEMURUNGAN KEBIMBANGAN TERLAMPAU STRES BERPANJANGAN 3 Isu utama yang sering disalah erti oleh masyarakat dan melabel golongan pesakit kesihatan mental (kemurungan, kebimbangan dan stres terlampau) ini sebagai penyakit 'pelik'. Jom kita kenalpasti, kita terokai apakah yang dikatakan pesakit yang mempunyai isu kesihatan mental ini dan bagaimana menguruskannya. Hal ini kerana kita atau ahli keluarga kita mungkin mempunyai KECENDERUNGAN untuk mengalaminya.. Ayuh, sertai kami!. PENYERTAAN ADALAH PERCUMA bagi warga Kampus UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA, PELAJAR & PEKERJA. Maklumat Program adalah seperti berikut : TARIKH : 9 Oktober 2019 (Rabu) MASA : 8.30 Pagi TEMPAT : Auditorium Bahagian Kaunseling UPM (Jalan Persiaran Masjid) Anda boleh daftarkan terus melalui link yang di berikan ini. http://bit.ly/bualbicarapakar Hanya isikan SLOT 1 sahaja! Tunggu apa lagi, ilmu perlu dicari kerana ia takkan datang bergolek pastinya! Untuk pertanyaan lanjut mengenai program mantap ini, boleh hubungi 03-9769 2085 (Kaunselor Anis Akmilah Mat Hassan) atau Pejabat Am Bahagian Kaunseling UPM, 03-9769 2082.

Kemaskini:: 13/09/2019 [anis_akmil]

SXDdEAX~