Career Chat (Series 3) : Personal Branding For Students, Is It Necessary? | BAHAGIAN KAUNSELING UPM
» ACTIVITIES » ICT Services

Event Title
Career Chat (Series 3) : Personal Branding For Students, Is It Necessary?
17 Nov 2023 - 17 Nov 2023
Time
08.30 - 10.30
Zoom Application
Event Summary
Anda tercari-cari bagaimana mahu membina pengaruh untuk kerjaya anda? Mahu tahu tip-tip menarik yang mampu buat nama anda diingati ramai orang? Benarkah personal branding penting untuk pelajar? Bahagian Kaunseling dengan kerjasama Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) membawakan program ini khas untuk anda semua mencari jawapan persoalan-persoalan diatas. Mari bersama-sama dalam Borak-Borak Kerjaya (Siri 3) : Personal Branding Untuk Pelajar, Perlu Ke? Anda akan bersama Encik Nazrul Irfanradi, Alumni UPM yang telah mampu menempatkan dirinya dalam ingatan majikan walaupun masih bergelar pelajar. Ayuh bersama-sama beliau pada 17 November 2023(Jumaat), jam 8.30malam-10.30 malam. Link pendaftaran: bit.ly/personalbrandingdaftar Link zoom program : bit.ly/personalbrandingpca Melalui program ini, anda akan diberikan e-sijil, e-merit, dan CPD (latihan staf). Sebarang pertanyaan, boleh terus hubungi Puan Sheril —> bit.ly/wassapsheril Ayuh mendaftar!

Updated:: 07/11/2023 [ayna]

SXEdQAR~