Putra Career Adaptability, Borak- Borak Kerjaya Siri 2 : Apa Itu Transferable Skills? | BAHAGIAN KAUNSELING UPM
» ACTIVITIES » Pharmaceutical & Medical Supply

Event Title
26 May 2023 - 26 May 2023
Google Meet Application
Event Summary
Testimoni Borak-Borak Kerjaya Siri 1 : Persediaan Membina Kerjaya ------------------------------------------------------------------------------------------------- 98.4% peserta program Borak-Borak Kerjaya Siri 1 : Persediaan Membina Kerjaya dapat meningkat keyakinan diri untuk membuat persediaan membina kerjaya. - Hasil Penilaian Program ------------------------------------------------------------------------------------------------- Sehubungan itu, Bahagian Kaunseling menawarkan pula kepada semua dengan Borak- Borak Kerjaya Siri 2 : Apa itu Transferable Skills? . Jom tambah ilmu kerjaya! Assalamu’alaikum dan Salam Sejahtera, APA ITU TRANSFERABLE SKILLS? PERTAMA KALI DENGAR. BUNTU APA KEMAHIRAN YANG DISUKAI MAJIKAN LUAR SANA? PENTING KE ADA KEMAHIRAN LAIN, KAN DAH BANYAK BELAJAR DALAM KULIAH? Dimaklumkan Seksyen Kaunseling Kerjaya, Bahagian Kaunseling Universiti Putra Malaysia akan menjalankan program Putra Career Adaptability, Borak- Borak Kerjaya : Apa Itu Transferable Skills? bertarikh 26 Mei 2023 (Jumaat). Objektif program ini adalah bertujuan memberikan pengetahuan dan pemahaman tentang kemahiran-kemahiran yang perlu dibina dan dimiliki oleh setiap individu sebagai persediaan diri dalam menempuh alam pekerjaan dan sangat diperlukan oleh bakal majikan kelak. Maklumat program adalah seperti berikut ; 📌TARIKH : 26 MEI 2023 (JUMAAT) 📌MASA : 8.30 MALAM HINGGA 10.30 MALAM 📌TEMPAT : GOOGLE MEET 📌PENYERTAAN : PERCUMA 📌MERIT PELAJAR & E-SIJIL DISEDIAKAN/ CPD LATIHAN UNTUK STAF Justeru itu, bagi yang berminat menyertai kami dikehendaki untuk mengisi borang pengesahan kehadiran di pautan https://forms.gle/swwpvw1VbGDjSqa99 sebelum atau selewat-lewatnya pada 24 Mei 2023. Sebarang pertanyaan mengenai program boleh berhubung dengan urusetia di talian berikut: 📌 Whatsapp - 01156656221 Sekian, terima kasih.

Updated:: 18/05/2023 [ayna]

SXEdXAI~