COUNSELLING MONTH CELEBRATION IN 2020: Universiti Putra Malaysia. UPM Counselling Division | BAHAGIAN KAUNSELING UPM
» ACTIVITIES »

Event Title
01 Oct 2020 - 29 Oct 2020
Time
08.00 - 05.00
UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA
Event Summary
Setiap tahun dalam bulan Oktober akan diadakan sambutan Bulan Kaunseling Kebangsaan. Kali ini, meskipun berdepan dengan Covid-19, pelbagai aktiviti Bimbingan & Kaunseling tetap diteruskan melalui saluran yang berbeza daripada sebelum-sebelum ini. Pendekatan Webinar serta Perkongsian Live melalui Media Sosial Facebook dan Instagram menjadi pilihan BKUPM untuk terus menyumbang bakti kepada seluruh warga kampus agar sentiasa dibekalkan dengan ilmu-ilmu kendiri lebih-lebih lagi berdepan dengan Covid-19. Seiring dengan tema yang dipilih tahun ini, "Kaunseling ke Arah Kesejahteraan Masyarakat", BKUPM sentiasa komited dalam memperkasakan perkhidmatan bimbingan dan kaunseling kepada seluruh warga kampus UPM. Jom sama-sama sertai kami !!

Updated:: 12/10/2020 [anis_akmil]

SXEdVAB~