An Hour With A Counselor: Spend Time Sharing Feelings | BAHAGIAN KAUNSELING UPM

10.00 - 11.00
Platform : Zoom https://zoom.us/j/91505124012 FB Live Bahagian Kaunseling UPM
Event Summary
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, YBhg. Dato'/Prof./Dr./Tuan/Puan, Sukacita dimaklumkan bahawa Bersempena Bulan Kaunseling Kebangsaan, Bahagian Kaunseling UPM dengan Kerjasama Bahagian Alumni dan Kaunseling UPM Kampus Bintulu akan menganjurkan program Sejam Bersama Kaunselor: Luangkan Masa Berkongsi Rasa bertajuk 'Kau Pergi' seperti maklumat berikut : 📌 Penceramah : Encik Muhammad Abdul Rahim Habib K.B, P. A Ketua, Bahagian Alumni dan Kaunseling UPM Kampus Bintulu 📌 Tarikh : 31.10.2023 (Selasa) 📌 Masa : 10.00 pagi – 11.00 pagi 📌 Platform : Zoom https://zoom.us/j/91505124012 FB Live Bahagian Kaunseling UPM 📌 Penyertaan : Percuma & terbuka kepada semua staf, pelajar UPM dan komuniti. Justeru itu, pihak kami amat berbesar hati menjemput YBhg. Dato'/Prof./Dr./tuan/puan saudara/saudari untuk menyertai program ini. Apa yang akan perolehi jika menyertai program ini? 👉🏻 CPD latihan (Staf UPM) 👉🏻 E-Sijil (Staf, Pelajar & Komuniti) ⭕*Mata CPD Latihan akan diberikan kepada staf UPM yang mengikuti kursus secara dalam talian (Zoom) 🎥 Disiarkan secara langsung melalui Facebook Live : Bahagian Kaunseling UPM Mata Latihan CPD bagi yang mengikuti Facebook Live perlu mengisi Borang Maklumat On The Job Training (OJT)/Pembelajaran Kendiri, SOK/LAT/BR02/LATIHAN 06 dan disahkan oleh Penyelia dan diserahkan kepada TPLS PTJ. TPLS PTJ perlu merekodkan kehadiran ke dalam Sistem Pengurusan Latihan (SPL). Jemput kongsikan info ini agar lebih ramai yang mendapat manfaat. Sebarang pertanyaan, sila hubungi Encik Mohamad Ashaari Awab melalui talian 0397691547 Sekian, terima kasih.

Updated:: 31/10/2023 [ayna]

SXEdQAz~